Liefdesleveranciers

Ceremoniemeester nodig? Of een retro wagen?
Hier vind je enkele adressen!

Ceremoniemeester

Bij een huwelijk hoort een huwelijksregisseur. In Vlaanderen hebben we de gewoonte om een ceremoniemeester in te schakelen voor de organisatie van een huwelijk. Het volledig verloop wordt in handen van de huwelijksregisseur gelegd. Daardoor hoef je geen zorgen te maken over de planning en kan je voor de volle 100% genieten van je huwelijksdag.

ceremoniemeester

Weddingplanners

Op zoek naar een weddingplanner? Hierbij al een adres waarbij je terecht kan:

Video

Wil je naast professionele foto’s ook een professionele video? Wij hebben alvast enkele adressen waarbij je terecht kan:

videograaf

Ringen

De ring, symbool van liefde, trouw en bij elkaar horen. Traditioneel wordt de trouwring gedragen aan de ringvinger vanwege de “vena amoris”, de liefdesader. Deze vinger is de enige die een ader heeft, die rechtstreeks met het hart verbonden is. Een verlovingsring draag je aan de ringvinger van de rechterhand. Bij het trouwen gaat de ring dan naar de ringvinger van de linkerhand.

juwelier

Vervoer

Veel koppels rijden op hun huwelijksdag graag met een speciale auto rond. Ook voor de foto’s is dit een leuke extra. Je trouwdag moet een onvergetelijke dag worden met jullie als stralend middelpunt! Hier alvast enkele adressen:

  liefdesleverancier-Feestbus

  Live muziek

  Wil je livemuziek tijdens de plechtigheid? Een onvergetelijke en unieke huwelijksmis? Dan raden wij aan:

   zangeres huwelijk

   DJ

   Eigentijdse muziek, zodat elke feestgelegenheid gegarandeerd slaagt!

    Magazines

    Trendy Trouwen dit magazine is de ideale start. Wij bieden u een overzicht van alles wat met trouwen te maken heeft. Een vrijzinnige ceremonie of een kerkelijke viering? Een groots feest voor iedereen die u kent of een intiem samenzijn voor uw naaste familie en vrienden? We wensen u veel kijk- en leesplezier en een gelukkig leven samen! www.trendytrouwen.be

    trendy-trouwen

    Pin It on Pinterest