Portfolio

PORTFOLIO

De tijd dat we bij IPon onze eerste foto’s maakten, is al even voorbij. Vandaag de dag zijn we ervaren vakmensen die al in tal van omstandigheden fotografische realisaties hebben volbracht. Omdat woorden niet alles kunnen zeggen of in 1 sterk beeld soms 1000 woorden schuilen. Familie foto’s, kinderfoto’s, grootouders, wie wil ze niet koesteren. Niets is mooier dan een echte foto. Heel wat bedrijven uit de wijde regio bladeren met fierheid in hun bedrijfsbrochures. Maar ook bij de huwelijksreportages heeft IPon oog voor de mooiste locaties waar het bruidspaar in een rustige en ongedwongen sfeer moeiteloos en spontaan kan poseren. Het resultaat wordt vakkundig in oogstrelende albums gepresenteerd. Reken op sterke beelden. Voor offline en online dragers. En op klein of groot formaat.

Bekijk hier onze realisaties in de studio, enkele huwelijksreportages en bedrijfsfoto’s.

Huwelijk

Huwelijksfotografie is meer dan zomaar foto’s nemen. Het is helpen waar het kan zodat jij als koppel volop kan ontspannen. Tijdens een fotoshoot zijn we als het ware een soort regisseur…..

Portret

Wil je graag een fotoshoot je familie? Of ben je zwanger en wil je unieke beelden van je mooie bolle buik?  Daarvoor beschikt beschikt IPon over een ruime fotostudio met talloze mogelijkheden!

Publi

Het eerste waar mensen naar kijken, zijn foto’s. Meestal nog voor ze de bijhorende tekst lezen. Een bedrijfsfotograaf helpt bij het creëren van een goede eerste indruk

Werd je
gefotografeerd?

Bekijk hier je foto’s!

Bezoek onze
winkel

Pasfoto’s, kopieën,
inlijstingen…

Contacteer ons

050/71 03 24 of klik hier

Pin It on Pinterest