Huwelijksfotograaf

HUWELIJKSFOTOGRAAF
Trouwen doe je met IPON!

Op zoek naar een huwelijksfotograaf ? Proficiat! Wij zijn Ingeborg en Pol en beiden gediplomeerd fotograaf. Bijgevolg is onze specialisatie huwelijksfotografie en portretfotografie. Door middel van onze jarenlange ervaring vertellen we met onze fotografie jouw verhaal. Vertel ons uw droom en wij zullen er met al onze kennis iets moois van maken.

JOUW HUWELIJKSFOTOGRAAF VAN DIENST

Bij IPON kom je op je huwelijksdag niet voor nare verrassingen te staan. Wij doen alle foto-opnames zelf, dus je weet wie op de dag van jullie huwelijk zal langskomen om die onvergetelijke dag van beelden te voorzien.  We zijn twee personen met één visie en dat typeert ons.

Jullie persoonlijke wensen vinden wij zeer belangrijk! Aarzel dan ook niet om dit ons mee te geven.

In onze huwelijksreportages zit steeds een album inbegrepen. Daardoor willen we bewijzen dat huwelijksalbums ver van oubollig zijn! Onze fotoreportages zijn trendy, sexy en stralen creativiteit uit. De perfecte foto’s voor jouw onvergetelijke huwelijksdag!

Een huwelijksfotograaf kies je natuurlijk niet lukraak. Ten eerste moet een klik zijn tussen fotograaf en gefotografeerde. Om te testen of er een klik is, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze winkel. Zoals gezegd zijn wij er van overtuigd dat die klik dé sleutel is tot succesvolle foto’s. Onze persoonlijke aanpak, onze jarenlange knowhow én mooie foto’s daarbovenop: de reden waarom mensen voor ons kiezen!

 

Ipon maakt het verschil

Huwelijksfotograaf

Portfolio

Prijzen?

Wilt u meer informatie over prijzen en mogelijkheden? Vraag hier extra info!

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Retrocam – Prijzen

Veelgestelde vragen

Liefdes-
leveranciers

Ceremoniewagen nodig of retro wagen?

IK ZOEK EEN FOTOGRAAF VOOR ONZE HUWELIJKSFOTO’S

Zijn jullie een verliefd koppel, op zoek naar een gepassioneerde huwelijksfotograaf? Dromen jullie al heel je leven van een fotoreportage waarbij blijvende herinneringen worden opgewekt van die ene onvergetelijke dag? Foto’s waarbij het plezier, de verliefdheid en de spontaniteit van af spat? Dan zijn jullie aan het juiste adres!

Wij zorgen voor spontane en eigentijdse opnames vanaf het aankleden van de bruid tot aan het begin van de receptie. Wens je dat wij nog wat langer blijven? Geen probleem! Aangezien wij werken met een persoonlijke aanpak, vinden wij jullie persoonlijke wensen ook belangrijk.

Die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jullie bij het bekijken van je foto’s opnieuw de sfeer van jullie trouwdag kunnen proeven.

Pin It on Pinterest