Onze winkel

Ook steeds welkom in onze winkel!

Als beroepsfotograaf hebben wij nog steeds een winkel waar wij u van dienst kunnen zijn.

Hebt u hulp nodig voor een fotografische oplossing of zoekt u een leuk cadeau dan kan u bij ons steeds terecht.

winkel Ipon
pasfoto's

Pasfoto

Voor uw pasfoto hoeft u geen afspraak te maken tijdens de openingsuren. Wil je komen na de openingsuren dan kan je online een afspraak maken.

MAAK HIER UW AFSPRAAK.

Een pasfoto moet tegenwoordig aan een aantal strenge richtlijnen voldoen, niet lachen, recht vooruitkijken, stilzitten, … Bij IPON nemen we je pasfoto’s op professionele wijze en geven we je een resultaat die geldig is voor al uw officiële documenten. We geven je meteen een set van 6 pasfoto’s, zodat je misschien je ouders of grootouders ook gelukkig kan maken met een exemplaar.

Kaders op maat

Inlijstingen

Een leuke foto gevonden? Misschien van je huwelijk of van de studioshoot? Of vond je een mooie foto terug op zolder? Deze verdient dan een inlijsting of kader!  Bij IPON Fotografie kan je terecht voor de mooiste kaders, passend in jouw interieur. Jij kiest de stijl en wij zorgen voor de rest!

Kopie service - inbinden

Kopieën – inbinden

Bij IPON zorgen we ook voor het afdrukken en inbinden van je eindwerk of voor het zorgvuldig afdrukken van belangrijke documenten. Zet de documenten op een USB-stick of mail het ons door. Wij doen de rest! Ook voor het inbinden van uw werken kan u bij ons terecht

Pin It on Pinterest