FAQ Pagina

VRAGEN BIJ HUWELIJKSREPORTAGES

Hoeveel kost een bruidsreportage?

Voor een huwelijksreportage werken we steeds met een afgesproken vaste prijs. De prijs is afhankelijk van de mogelijkheden: het type fotoalbum, een USB-boek, een foto- of glamourboek, enzovoort.  Inbegrepen in die vaste prijs zitten:

  • De foto’s,
  • De montage,
  • Het album,
  • De vervoerskosten.

Voor de exacte prijzen neem je best contact met ons op. We geven jou met plezier meer uitleg!

Kan ik jullie last-minute boeken voor mijn fotoreportage?

Het valt ons op dat bruidsparen alles geregeld hebben: de kleding, de trouwringen, het stadhuis, de feestzaal, de muziek, enzovoort, behalve de fotograaf. Met onze drukke agenda kan het zijn dat het voor ons op die betreffende dag niet meer lukt.

Boek ons tijdig op voorhand om teleurstellingen te voorkomen. Foto’s zijn namelijk ook een belangrijk deel. Naast de trouwringen zijn de foto’s vaak de enige tastbare herinnering aan die speciale dag.

Hoelang op voorhand moeten we jullie boeken voor onze fotoreportage?

Je informeert best al vanaf dat je de exacte trouwdatum weet. Het is namelijk belangrijk dat je op voorhand al een klik voelt met eender welke fotograaf. Je legt namelijk je trouwherinnering in hun handen. Meestal wordt er meer dan een jaar op voorhand afgesproken, maar als je geluk hebt met onze agenda, kan het soms ook enkele weken op voorhand.

Is een afspraak op voorhand maken een must?

Ja. We doen best op voorhand een intakegesprek voor een persoonlijkere aanpak. Op die manier leren we elkaar al een beetje kennen. We streven naar een zo persoonlijk mogelijke fotoreportage. Goed contact is essentieel voor een geslaagde fotosessie.

Wanneer beginnen en eindigen jullie met de fotosessie?

Onze fotoshoot beginnen we vanaf het aankleden van de bruid. Als het ceremonieel deel in de namiddag valt, dan beginnen we meestal al in de voormiddag. Zo kunnen jullie in de namiddag de hele tijd bij de suite zijn. De fotosessie eindigt bij de eerste receptie. Als jullie willen dat we toch langer blijven, kan dit als extra supplement worden voorzien.

Oei, het regent op de dag van de fotosessie. Wat nu?

Als je trouwdag ver van tevoren is gepland, kan je helaas nog geen rekening houden met de weersvoorspellingen. We raden aan om sowieso een noodlocatie te voorzien (bijvoorbeeld een klein stationnetje of een museum). Als jullie toch de oorspronkelijke locatie willen behouden, dan nemen we foto’s op een andere dag, zonder extra kosten. Na regen komt zonneschijn!

Hoe kunnen we foto’s bijbestellen?

Jullie krijgen sowieso een USB-stick met alle beste foto’s. Bovendien is er een mogelijkheid om online extra foto’s te bestellen. We beschikken over een online bestelmodule, waarbij vrienden en familie via een login en paswoord alle foto’s kunnen bekijken. Van hieruit kunnen er extra foto’s worden besteld.

Kunnen we bij IPON bedankingskaartjes krijgen?

Bij IPON hebben we een ruim assortiment kaartjes die je op de avond van je huwelijksfeest of erna kan geven. Ook een vergrotings- of minialbum behoren tot de mogelijkheden. Bovendien hebben we een ruim assortiment fotolijsten.

Krijgen we alle foto’s op USB?

Bij elke fotoreportage is een USB-stick met alle beelden inbegrepen. De beelden worden geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk en met de nodige correcties.  Wij staan garant voor de juiste kleur- en kwaliteitsafwerking van alle foto’s.

Hoeveel foto’s krijgen we dan?

Het aantal foto’s kunnen we op voorhand niet exact zeggen. Meestal zijn het tussen de 400 en 500 foto’s. Het aantal hangt eigenlijk af van jullie programma. We verzekeren dat we op de juiste momenten aanwezig zijn om de beste gebeurtenissen vast te leggen.

Reken ik de fotografen mee als gasten?

Als je ons een plaatsje aan tafel geeft, zijn we altijd in de buurt. Ook wanneer er iets onverwacht gebeurt. Bovendien hebben we met een volle maag meer energie om mooie foto’s te nemen!

Staat er een watermerk op mijn foto’s?

Nee, geen enkele foto in jullie album of op de USB-stick heeft een watermerk. Zo kan iedereen naar de foto’s kijken zonder belemmerd te worden. Deel je de huwelijksfoto’s online? Dan vinden we het leuk als je onze naam hierbij vermeld.

Hoeveel tijd wordt er voorzien voor de fotoshoot?

Reken gemiddeld op twee uur. Dit klinkt lang, maar de tijd vliegt voorbij! Ook de rit naar de locatie neemt wat tijd in beslag. Tijdens de fotoshoot zelf zullen jullie ook eerst nog een beetje los moeten komen. Geloof ons vrij: het wordt plezant!

Zijn er nog vragen?

Zit je met nog prangende vragen die niet in de lijst staan opgenomen? Geen probleem. Contacteer ons hier en wij helpen je graag.

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Retrocam – Prijzen

Contacteer ons!

Liefdes-
levanciers

Ceremoniewagen nodig of retro wagen?

Pin It on Pinterest