Communie, Vormsel...

Trendy communiefoto’s, een blijvende herinnering

Doet jouw zoon of dochter zijn/haar communie, Vormsel of Lentefeest? Heb je nog foto’s nodig voor een kaartje of voor uitnodigingen? Daar kunnen wij voor zorgen! We garanderen dat we je communicant van zijn mooiste kant laten zien en dat je zoon of dochter straalt! Als hij/zij een leuk attribuut heeft dat samen op de foto mag, dan is dat geen enkel probleem. Dat kan een knuffelbeer zijn, een tennisraket, …

Een communiereportage

De gemiddelde duur van een standaard communiereportage is 30 tot 40 minuten. Dit gebeurt meestal in de studio maar het kan ook op een buitenlocatie. De foto’s die in die tijd worden gemaakt, zullen op de website verschijnen. Hieruit zal je zelf een selectie kunnen maken. Ook extra foto’s kan je via onze website bestellen. De mooiste foto’s kunnen we verwerken in communiekaartjes. Bij IPON hebben we verschillende soorten voorhanden.

Wat kost het plaatje?

Voor communiefoto’s hebben we een startbedrag van € 110. Hiervoor heb je 10 foto’s van 10×15 in een boekje en een gratis vergrote foto van 30×40. Als je de communiereportage wil combineren met een familieportret, dan vragen wij € 30 extra. We nemen dan extra foto’s die je afzonderlijk kan bijbestellen via onze website. De reportage duurt dan 1 uur.

 

Maak nu een afspraak!

communiefoto
communie foto
foto communie
studio communie
buitenfoto communie
communie studiofoto
originele communiefoto
communie foto studio
communie buitenfoto
leuke foto communie
lentefeest
foto studio lentefeest
toffe foto's communie buiten
goede communiefoto
plechtige communie
eerste communie
stoere communiefoto
communie
communie-fotograaf-19
communie-fotograaf-20
communie met trein
communie-fotograaf-22
actie communie
aan zee communie
artistiek communie
vormsel ipon
communie-fotograaf-27
communie met vliegtuig

volg ons op facebook

Contacteer ons!

Terug naar overzicht portfolio studio

Pin It on Pinterest