Blog Ipon

Een inspirerende locatie

Een unieke locatie bepaalt mee de sfeer en gezelligheid van jullie trouwfeest.
Een trouwpartij in een feeëriek kasteel, een mooie feestzaal of in een originele omgeving die je voor één dag omtovert tot de ultieme droomlocatie? Wat je ook verkiest, het vastleggen van de locatie is veruit de meest dringende taak voor het trouwfeest.

Het tijdstip

Maanden van tevoren je feestlocatie vastleggen, is zeker geen overbodige luxe. Sommige populaire feestzalen moet je zelfs meer dan een jaar op voorhand boeken. Daarom is het vastleggen van een geschikte locatie voor de trouwpartij prioriteit nummer 1.

De mogelijkheden

In principe zijn er ontelbare mogelijkheden waar het huwelijksfeest kan doorgaan. Een kasteel, een museum, zelfs een dierentuin. Ook een trip naar het buitenland kan een alternatief zijn. Het ene is uiteraard wat duurder dan het andere. Je kan misschien overwegen om je huwelijk thuis of in het huis van jullie ouders te vieren. Alles hangt een beetje af van de stijl van jullie huwelijk. Als jullie een heel modern en alternatief huwelijk voor ogen hebben of een themafeest plannen, dan zal een avondfeest in een kasteel niet helemaal tot zijn recht komen. Je doet er dan beter aan om de lijn door te trekken en voor een originele locatie te kiezen, zoals een boot, een oud fabriekspand, een museum, enzovoort

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This