Blog Ipon
hoe lang duurt een fotoshoot

Duur fotoshoot

Hoe lang duurt de fotoshoot eigenlijk?

Vaak vragen mensen dit direct aan ons en richten de trouwdag min of meer om de bruidsshoot heen.
Soms ook merken we dat er al een hele planning is gemaakt en dat de bruidsreportage ergens tussen is gepropt. Hij duurt dan een kwartier, hooguit 20 minuten.

Wij vinden de shoot heel belangrijk! We trekken voor de bruidsreportage daarom 1,5 tot 2 uur uit! Dit is netto tijd, dus exclusief reistijd. Het is vaak het enige moment op de dag dat je echt samen kunt zijn. Even rustig kunt praten met elkaar en aan elkaar kunt laten voelen waarom je met elkaar trouwt. Als fotograaf gaan we jullie natuurlijk zo goed mogelijk begeleiden om de mooiste foto’s met jullie te maken. Maar het blijft natuurlijk altijd een beetje wennen. Vaak pas na een kwartier tot half uur kan het bruidspaar zichzelf zijn en zich richten op elkaar.
En dat is net wat wij willen vastleggen; jullie liefde en aandacht voor elkaar! Wij houden niet van geposeerde foto’s, we willen echte gevoelens proberen te laten zien.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat we naar een mooie plek gaan en jullie er heel mooi staan. Maar uiteindelijk gaat het gaat ons om de magie die er dan gebeurt.
De magie van de liefde…

fotoshoot hoe lang duurt dit

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This