Blog Ipon

Huwelijksbedankjes

TROUWBEDANKJES OM WEG TE GEVEN NA DE BRUILOFT

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar wist je dat je trouwbedankjes, ook wel huwelijksbedankjes genoemd, op haast elke bruiloft terugziet? Als je er eenmaal over nadenkt is het misschien ook wel helemaal niet zo’n gek gebruik: het is een lief gebaar om jullie gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op deze mooie dag. Met een trouwbedankje laten jullie zien dat jullie dit erg waarderen.

huwelijksbedankingen

HUWELIJKSBEDANKJES

Hoe zijn huwelijksbedankjes eigenlijk ontstaan? Vroeger was het een traditie om bruidsuiker uit te delen. Vooral kinderen werden op snoepjes, verpakt in fleurige papiertjes, getrakteerd. Met deze gewoonte zou een “kinderrijk huwelijk” worden afgesmeekt. Hoewel je deze traditie niet vaak meer ziet, kun je bruidsuiker nog steeds kopen. Er zijn tegenwoordig ook nog meer leuke en originelere manieren om jullie gasten te bedanken.

huwelijksbedankingen

Wanneer geef je de huwelijksbedankjes? 

Het is een leuk idee om de trouwbedankjes op een heel ander tijdstip uit te delen dan na het feest. Je kunt ze ook naast de borden leggen, zodat iedereen ze krijgt tijdens het diner.
Vaak worden de bedankjes aan het einde van de avond gegeven als alle gasten vertrekken. Toch zijn er altijd gasten die eerder het feest verlaten. Zorg er daarom voor dat de bedankjes op tijd klaar staan. Bedankjes op de dag zelf zijn daarom niet altijd ideaal. Veel mensen vergeten uw attentie of laten het op de tafel staan wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Foto als bedanking

huwelijksbedankingen

Bedank je gasten voor hun aanwezigheid op je bruiloft en verstuur ze een leuk bedankkaartje, als fotograaf helpen we jullie hiermee graag. Dit is een leuk aandenken van jullie mooiste dag. Je bent ook zeker dat iedereen jullie kaartje ontvangt. Je kan ook nog een leuke persoonlijke boodschap noteren op deze kaart. Het opsturen van een bedankingskaartje is ook niet duurder dan afgeven op de avond zelf. De bedankingen kunnen tot 6 weken na het huwelijk verstuurd worden.

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This