Blog Ipon

Waarin laten jullie je vervoeren

Trouwvervoer: enkele leuke opties

Bij een bruiloft wordt er vaak van locatie gewisseld. Van en naar het gemeentehuis en/of kerk, naar huis, naar de feestzaal en ga zo maar verder. En dan spreekt het voor zich dat zal je moeten zorgen voor transportmiddelen, aangepast aan je behoeften.
Kies het trouwvervoer zorgvuldig uit. Welke stijl wensen jullie op jullie huwelijk? Welke decoraties zijn van belang? Voor hoeveel gasten moeten jullie dit precies voorzien? Het zijn allemaal stuk voor stuk belangrijke vragen, waarmee je rekening dient te houden. Hieronder vind je alvast enkele mogelijkheden op een rijtje. Sowieso is het belangrijk tijdig te reserveren.

De altijd chique limousine

De limousine is misschien het cliché der transportmogelijkheden bij een huwelijk, maar het is des te meer een handigheid op jullie grote dag. Het is werkelijk alles in één: het biedt een overvloed aan plaats (goed voor je jurk en eventuele andere genodigden), het is koket, het is stijlvol en je staat er gegarandeerd mee in de aandacht!

De snelle sportwagen

Mannen en hun speeltjes, hiermee wordt vaak gelachen. Maar een sportwagen is nog niet zo’n gek idee als transportmiddel op jullie huwelijk. Het is sexy, stoer en elegant tegelijkertijd! Of je er daadwerkelijk mee zal kunnen rijden en alle functies zal kunnen uitproberen, is natuurlijk een andere kwestie.

vervoer huwelijk

Het sprookje van de koets

Ben je een echte romanticus? Dan klinkt het hoefgetrappel je waarschijnlijk mooi in de oren. Een koets of huifkar met een mooi en stijlvol paard is dan de ideale oplossing! Koetsen zijn er in verschillende kleuren en maten. Zelfs voor je genodigden bestaan er tal van mogelijkheden: zeker het overwegen waard!

vervoer huwelijk

Allen op de bus

Zoeken jullie een manier om al jullie genodigden te vervoeren? Dat kan… door het huren van een bus! Bussen bestaan er in alle geuren en kleuren, dus laat je zeker en vast niet misleiden door de saaie bussen die je normaliter aantreft op de weg en kies voor een opvallender model: suspense gegarandeerd!

vervoer huwelijk
vervoer huwelijk
vervoer huwelijk

De klassieke oldtimer

Zie je stijlvol, elegant vervoer wel zitten? Dan is een oldtimer zeker een mogelijkheid. Dergelijke auto’s stralen immers klasse en elegantie ten top uit. Je genodigden zullen niet weten wat ze eerst moeten bewonderen: jullie prachtige auto of je mooie trouwjurk?

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This