Blog Ipon

Foto’s in het buitenland , cover Trendy Trouwen

Huwelijksfoto Venetië

Huwelijksfoto’s in het buitenland.
In samenwerking met Trendy trouwen www.trendytrouwen.be

wettelijk huwelijk

Toen Miet en ik bericht kregen dat we de fotoshoot naar Venetië hadden gewonnen, konden we onze oren amper geloven. Toch was het zo: een week na ons trouwfeest bevonden we ons op Italiaanse bodem, klaar voor een prachtig avontuur in deze romantische stad bij uitstek. Samen met Ingeborg en Pol van IPON fotografie uit Maldegem vertrokken we vanuit Brussel naar Treviso. De hele reis was tot in de puntjes voor ons geregeld. Zodra we de luchthaven verlieten, stond een taxi klaar om ons naar Venetië te brengen. De chauffeur voerde ons tot aan het Canal Grande en daar stapten we in een privéwatertaxi. Het was een schitterende ervaring om door het netwerk van kanalen te varen die deze wondermooie stad typeren. De gondel bracht ons naar het UNA hotel in het centrum van de stad, gelegen langs een smal kanaal. We verbleven er twee nachten in de suite, die een prachtig zicht had op het water en de sierlijke bruggetjes.

wettelijk huwelijk

In de vooravond gingen we samen met de fotografen op verkenning in het centrum van de stad. Het klikte meteen tussen ons en deze sympathieke vakmensen, die duidelijk hun huiswerk hadden gemaakt. En gelukkig maar, want in Venetië kun je letterlijk verdwalen in de mooie decors. Als afsluiter van de dag bespraken we de planning van de shoot bij een lekkere Italiaanse maaltijd. De volgende dag maakten we ons na het ontbijtbuffet op alsof het nogmaals onze grote dag was. Miet vond het super om haar prachtige trouwkleed weer aan te trekken. Toch was het even wennen toen we de stad introkken, want alle ogen waren op ons gericht. Af en toe kregen we zelfs applaus en felicitaties van omstaanders en Chinese toeristen wilden maar al te graag een kiekje van ons. Net zoals een week eerder stonden we opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. De fotoshoot bracht ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië: van de duiven op het San Marcoplein, over de Rialtobrug en de Brug der Zuchten, tot in smalle, schaduwrijke steegjes en een traditionele gondel.

wettelijk huwelijk

Op het einde van de dag hadden we heel wat kilometers in de benen, maar het was super. Dankzij de persoonlijke en ongedwongen aanpak van de fotografen was de dag erg vlot verlopen. De derde dag was puur nagenieten en konden we de stad nog wat verkennen. In de namiddag verlieten we Venetië per watertaxi en vertrokken we richting thuishaven met een fantastische ervaring achter de rug. We willen graag van de gelegenheid gebruikmaken om Trendy Trouwen te bedanken voor de ongelofelijke fotoshoot. 

Ook dank aan Ingeborg en Pol van IPON fotografie voor het leuke gezelschap en de fijne samenwerking, aan Prima Donna voor de schitterende trouwjurk van Miet en Café Costume uit Kortrijk voor mijn strakke maatpak.

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This