Blog Ipon

Naar toilet met een bruidsjurk

Het is misschien niet de meest gemakkelijke vraag om te stellen, maar wel de eenvoudigste oplossing is om te vragen of je vriendinnen je even kunnen helpen. Stop je rok in de hoepel en laat je vriendinnen de randen van de hoepel omhoog houden. Draag je geen hoepel dan houden ze simpelweg je rok omhoog. Heb je een hele lange sleep dan is het aan te raden om omgekeerd op de toilet te gaan zitten, zodat de sleep zeker weten niet in aanraking komt met de pot:)

Bridal Buddy

Dit is de nieuwste uitvinding op het gebied van plassen in je trouwjurk. De Bridal Buddy is een uitvinding van Heather, een Amerikaanse vrouw die in een bruidsmode winkel werkte. Ook haar meest gestelde vraag was: “Hoe ga ik naar het toilet met mijn trouwjurk?” Haar oplossing is een rok die je draagt onder je trouwjurk. Trek deze rok omhoog en trek vervolgens het koortje aan. Je trouwjurk zit nu veilig in de zak en je kunt op je gemak plassen. Je vind hem in de beautifulbrideshop.

Naar toilet in trouwjurk

Een andere oplossing kun je gek genoeg bij de IKEA vinden…

Zó werkt het
Als je geen zin hebt om een getuige of een bruidsmeisje te vragen om je jurk op te tillen terwijl je zit te plassen, kun je ook gewoon een IKEA-tas gebruiken. Knip een gat in de blauwe shopper (maak het gat niet te groot), ga er vervolgens in staan en trek de tas omhoog. Als je heupen er net niet doorheen passen, maak je het gat iets groter. Op de dag zelf stap je in het wc-hokje in de tas, stop je je trouwjurk aan de onderkant erin en trekt de tas omhoog. Steek je armen door de lussen en klaar ben je!

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This