Blog Ipon

Checklist avondfeest

Ceremonie

Luidsprekers, microfoons en CD/MP3 speler nodig?
Wie verzorgt het geluid?


Receptie

Zijn er luidsprekers in de tuin? Eventueel kan de DJ hier luidsprekers voorzien.
Keuze van de muziek: U kunt zelf een goede CD maken en aan de zaal afgeven.
U kunt ook een bandje huren?

checklist avonfeest huwelijk

Tijdens het eten:

Intrede van de gasten: meestal is dit gewoon leuke muziek. Soms heeft iedere tafel een thema en wordt er per tafel passende muziek bij afgespeeld.
Intrede eretafel: soms wordt de volledige eretafel (zonder het trouwkoppel) binnengevraagd op een speciaal liedje, of worden enkel de ouders van de bruid en bruidegom binnengevraagd op een liedje speciaal voor hen.
Intrede koppel: op welk liedje wensen jullie binnen te komen? Liefst een nummer met een zeker tempo en redelijk pittig. Als jullie aan tafel zijn, wordt er meestal een korte verwelkoming gezegd. Dit is gewoon enkele zinnetjes; een eventuele uitgebreide speech kan best later gebeuren.

checklist avonfeest huwelijk

Achtergrondmuziek tijdens het eten:

 overlaten aan de feestzaal, of zelf een CD maken hiervoor?
Sommige DJ‘s beginnen reeds om 19h00 zodat ze ook de achtergrondmuziek verzorgen.
Soms wordt hier ook een bandje gevraagd. Dit kan zowel rustige achtergrondmuziek zijn, als een coverband die dan ook de openingsdans live zingt.
Tussen de gangen door gebeurt het dat een goochelaar de mensen entertaint met kaart-trucjes.

Bedanking: meestal wenst het koppel enkele mensen te bedanken met een cadeautje. Dit kunt u het best doen na het hoofdgerecht, of na het dessert.
Dessert: wordt er een taart binnengebracht, of wordt alles via een buffet opgediend? Als er een taart binnengebracht wordt, wordt er een passend liedje afgespeeld. Wenst u hiervoor een specifiek liedje, of laat u dit aan de DJ over? De DJ is reeds aanwezig vanaf het dessert.
Na het dessert is het ideale moment om eventuele optredens van vrienden en collega’s te doen, of om enkele foto’s en video’s te projecteren. Vraag dit echter altijd op tijd aan bij de DJ! Een DJ legt niet graag een dansfeest stil omdat er plots nog een optreden voorzien is.

Dansfeest

Jullie openingsdans: Kies een liedje dat heel persoonlijk is voor jullie. Het is jullie openingsdans, dus denk niet wat anderen ervan denken; dit is jullie mooiste moment! Zorg dat jullie hier allebei een goed gevoel bij hebben, en dat jullie hier spontaan op kunnen dansen. Jullie moeten dit rustig kunnen dansen, zonder jullie stappen te tellen, en zonder nadenken. Volg jullie gevoel!

 

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This