Blog Ipon
ceremoniesmeester

De ceremoniemeester

Een goed georganiseerd huwelijk kan absoluut niet zonder een ceremoniemeester. Hij is je redder in nood, zorgt voor de nodige ademmomenten op je belangrijke dag en zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en dit de hele dag door.

Takenlijstje van een ceremoniemeester

De taken en functies van dergelijke persoon hangen 100% af van het soort huwelijk dat jullie in gedachten hebben. Waar het wordt gehouden? Wat zijn de verschillende fases van de dag? Met welke personen dient precies rekening gehouden te worden? De antwoorden hierop dient een ceremoniemeester als geen ander te kennen.

ceremoniesmeester

Hieronder vind je alvast enkele taken, die je kan delegeren:
De aanwezigheid van het bruidsboeket op de grote dag
De begeleiding van de gasten op aangegeven tijdstippen
Het aanspreekpunt op jullie huwelijksdag
Hulp bij het opstellen van de planning
De coördinatie van de ceremonie en het avondfeest

Enkele voordelen op een rijtje

Kennis en ervaring: Het grote voordeel van ceremoniemeester is dat deze persoon veel kennis en ervaring heeft met het organiseren van unieke huwelijksfeesten. Hij staat in voor elk detail en voor de perfecte afwerking. Net door deze ervaring geven ze je rust, zowel tijdens de voorbereidingen als op het huwelijk.
Vrijheid en genot: Jullie moeten niet perse iemand van jullie familie of vriendenkring opschepen met dergelijke stresserende taken. Iedereen kan bijgevolg de hele dag genieten van jullie huwelijk, samen met jullie beiden.

ceremoniesmeester

Passie en skills: Een goede meester is up-to-date op de hoogte wat betreft de nieuwigheden en trends binnen de huwelijksbranche. Zo is hij op de hoogte van de laatste locaties, van mogelijke decoraties en ga zo maar verder.
Handige duizendpoot: Een ceremoniemeester biedt een unieke mix van diensten aan. Het is een persoon met vier armen en benen en kan alles aan wat jullie maar willen.
Tijdsbesparing: Een huwelijk eist vele uren van planning en voorbereiding van jullie beiden. Een ceremoniemeester neemt een groot deel voor zijn rekening, zodat jullie zonder stress doorheen deze tijd komen.

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This