Blog Ipon
budget huwelijk

Bepaal het budget

Het spreekt voor zich dat jullie alleen het beste willen voor jullie huwelijk, maar hou het wel binnen de perken. Soms zal je met iets minder even blij moeten zijn. Begin daarom je planning met het bepalen van het uit te geven budget. Welk bedrag zijn jullie bereid uit te geven aan jullie grote dag?

budget huwelijk

Het prijskaartje

De eerste keer slikken is misschien wel bij het bekijken van het totale prijskaartje dat aan jullie huwelijk vasthangt. Als jullie alles hebben besproken en dat op een rijtje hebben gezet, kan het uiteindelijke bedrag wel eens serieus tegenvallen! Maar wees niet ongerust, dit is volkomen normaal: van het gemiddelde huwelijksfeest kan je immers een chique auto kopen of een aantal maanden op reis gaan!
De kunst is echter om te besparen op vele zaken. Aan een aantal vaste kosten is uiteraard geen ontkomen aan, dat weet iedereen, zoals het stadhuis of een fancy trouwkleed. Hou je van een mooie herinnering? Dan is het ook aangeraden niet te besparen op bijvoorbeeld de fotograaf. Misschien moeilijk te geloven, maar wie wil nu niet zo’n mooi album met al dat moois van het hele huwelijk? De dag is bovendien zo voorbij, dus zorg dat jullie mooiste dag door echte professionals wordt vastgelegd.
Een droomhuwelijk kost geld, akkoord, maar denk eraan dat het voor jullie emotioneel gezien misschien wel één van de belangrijkste dagen in jullie leven zal zijn!

Dit vind je misschien ook leuk…

Onze
mogelijkheden

Gratis verlovingsshoot – Reportage’s – Albums – Selfiebox – Prijzen

Huwelijksfotograaf

Klik hier voor meer info!

Portfolio huwelijk

Doe inspiratie en ideeën op!

Pin It on Pinterest

Share This